Haarkoning 25 jaar

Haarkoning bestaat 25 jaar 

Op 1 maart was het zover. Precies op deze dag 25 jaar geleden is Haarkoning geopend op de locatie aan de Haarstraat 21 in Gorinchem en daar zitten we nog steeds. 

Trouwe klanten

Het is heel leuk om te zien dat we zoveel klanten hebben die al 25 jaar al bij ons komen. Sommige komen zelfs al zolang bij William knippen dat ze meegekomen zijn vanuit Sleeuwijk waar William voor die tijd knipte bij Kapper Jaap. Maar ook geweldig dat er nog steeds een heleboel nieuwe klanten bijkomen die ontdekken hoe gezellig het is bij Haarkoning. 

Haarkoning 25 jaar - Haarkoning - kapper en barbier in Gorinchem
Rijen dik voor de deur bij de opening van Haarkoning

We kunnen al zo lang bestaan doordat we natuurlijk goed knippen maar het allerbelangrijkste is uiteraard dat jullie als trouwe klanten al jaren bij ons komen en ons het vertrouwen geven. Daarom hopen we dat jullie de komende tijd ook gewoon bij ons een afspraak blijven maken.

Comments are closed.

Click to open a larger map

Haarkoning

Haarstraat 21
4201 JA Gorinchem
0183 63 68 11

Haarkoning


Wat moet je vertellen over de beste en gezelligste kapper van Gorinchem en omstreken. Moet je zeggen dat die kapper al vanaf 1994 in het centrum van Gorinchem zit of dat je er moet zijn voor een deskundig advies over je haarkleur en kapsel, dat het de eerste kapsalon is waar je online kan afspreken in Gorinchem? En dat er altijd een gezellige en ongedwongen sfeer hangt waarbij je je gelijk op je gemak voelt. Je wist natuurlijk allang dat het over Haarkoning gaat. Als je dit nog niet ontdekt hebt maak dan snel een afspraak online of bel ons even om een afspraak te maken en ervaar zelf waarom Haarkoning voor jou ook de juiste kapper is. Tot snel!

Haarkoning op Pinterest