Colour burst collection – Autumn/Winter 2013

colour burst collection | Haarkoning | Kapper in GorinchemEssential Looks

Essential Looks – the Colour Burst Collection haalt de inspiratie van internationale mode catwalks en vertaald het naar vier verschillende trends, allemaal ongelooflijk divers, elke serie is gemaakt om tot de verbeelding te spreken.

The Colour Burst Collection – Autumn/Winter 2013

Dit jaar heeft Essential Looks vier onderscheidende, maar toch flexibele trends gecreëerd, om de verbeelding van de kappers aan te vuren.
– De grafische swing van de jaren ’40s Retro, de lome verfijning van Construct, het non-conformisme van Punkettes en de minimalistische zuiverheid van Suitgirls

’40s retro

strong silhouettes
Elegant Styling
Sophisticated Femininity
Ladylike & Demure

Construct

Body Contouring
Panels of Colour
Sportswear
Constructed Shaping

Punkettes

Style with Attitude
Fashionably Anti-Fashion
70’s Punk Influence
Rebellious Personalities

Suitgirls

Precise Detailing
Mannish Tailoring
Androgynous Feel
Contrasting Trims

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Click to open a larger map

Haarkoning

Haarstraat 21
4201 JA Gorinchem
0183 63 68 11

Haarkoning


Wat moet je vertellen over de beste en gezelligste kapper van Gorinchem en omstreken. Moet je zeggen dat die kapper al vanaf 1994 in het centrum van Gorinchem zit of dat je er moet zijn voor een deskundig advies over je haarkleur en kapsel, dat het de eerste kapsalon is waar je online kan afspreken in Gorinchem? En dat er altijd een gezellige en ongedwongen sfeer hangt waarbij je je gelijk op je gemak voelt. Je wist natuurlijk allang dat het over Haarkoning gaat. Als je dit nog niet ontdekt hebt maak dan snel een afspraak online of bel ons even om een afspraak te maken en ervaar zelf waarom Haarkoning voor jou ook de juiste kapper is. Tot snel!

Haarkoning op Pinterest