Contact

Zo kom je met ons in contact:

Op deze pagina vind je diverse mogelijkheden om met ons in contact te komen, routebeschrijving, postadres en flink aantal manieren om via social media met Haarkoning te communiceren want we blijven graag met jou in gesprek.

Contactgegevens

Haarkoning
Haarstraat 21
4201 JA, Gorinchem
+31 (0)183 636811

Social media

Haarkoning is ook te vinden via diverse social media kanalen.

We werken bij Haarkoning op afspraak. Om een afspraak te maken kun je met ons bellen: (0183) 636811 of met ons online afspraak systeem

Contact | Routebeschrijving naar Haarkoning | Kapper in Gorinchem

Routebeschrijving naar Haarkoning

Click to open a larger map

Haarkoning

Haarstraat 21
4201 JA Gorinchem
0183 63 68 11

Haarkoning


Wat moet je vertellen over de beste en gezelligste kapper van Gorinchem en omstreken. Moet je zeggen dat die kapper al vanaf 1994 in het centrum van Gorinchem zit of dat je er moet zijn voor een deskundig advies over je haarkleur en kapsel, dat het de eerste kapsalon is waar je online kan afspreken in Gorinchem? En dat er altijd een gezellige en ongedwongen sfeer hangt waarbij je je gelijk op je gemak voelt. Je wist natuurlijk allang dat het over Haarkoning gaat. Als je dit nog niet ontdekt hebt maak dan snel een afspraak online of bel ons even om een afspraak te maken en ervaar zelf waarom Haarkoning voor jou ook de juiste kapper is. Tot snel!

Haarkoning op Pinterest