Goedkoper naar Haarkoning

Tips om geld te besparen bij Haarkoning

Bij Haarkoning, de kapper en barbier in Gorinchem belonen we jou graag als onze trouwe klant en dat doen we niet alleen door je iedere keer weer met een goede coupe naar huis te laten gaan, we hebben er ook voor gezorgd dat je goedkoper uit kunt zijn doordat we een aantal mogelijkheden hebben om te besparen op je kapperskosten.

Spaarpunten

Goedkoper bij Haarkoning met SpaarpuntenBij Haarkoning spaar je voor punten bij elke keer dat je afrekent en wanneer je in ons systeem staat. Met deze punten kun je sparen voor korting op je aankoopbedrag van producten.

Deze korting kan oplopen tot 7,50 euro en is geldig bij producten vanaf 16 euro.

Zo word jij als vaste klant beloond.

Geen gedoe met pasjes meenemen want die nemen vaak te veel plaats in in je portemonnaie. Ons kassa systeem onthoud voor jou je puntensaldo.
Weet je niet zeker of je bij ons in het systeem staat, vraag het ons dan gerust dan zetten we jou gegevens er in en kun je ook profiteren van deze kortingen

Retourtje kapper*

Goedkoper bij Haarkoning met Retourtje KapperAls je bij Haarkoning in de kapsalon gelijk na je behandeling een afspraak maakt voor de volgende keer kun je korting krijgen. Zo belonen we onze regelmatig terugkerende klanten.

De korting varieert:

  • €3,00 korting – afspraak voor over 4 weken
  • €2,25 korting – afspraak voor over 5 weken
  • €1,50 korting – afspraak voor over 6 weken

Zo zorg je er gelijk voor dat je haar altijd op tijd bijgewerkt word en hoef je je geen zorgen te maken of er wel plaats is voor een afspraak op jouw favoriete tijdstip.

Prepaid*

Goedkoper bij Haarkoning met PrepaidVoor alle knipbehandelingen hebben we een prepaid systeem. Het werkt als volg: Je betaald vooruit voor 7 knipbehandelingen en krijgt een tegoed voor 8 knipbehandelingen.

Zo bespaar je de kosten van ongeveer 1 knipbeurt per jaar. Zou je graag voor een andere behandeling gebruik willen maken van dit prepaid systeem vraag het dan gerust, dan regelen we dat voor jou.

Voorwaarden is wel dat je bij ons in het kassa systeem staat zodat wij voor jou goed bij kunnen houden hoeveel tegoed je nog hebt.

 

* De prepaid en retourtje kapper kortingen kunnen niet in combinatie met elkaar gebruikt worden en zijn persoonsgebonden.

Vraag naar de voorwaarden bij ons in de kapsalon.

 

Click to open a larger map

Haarkoning

Haarstraat 21
4201 JA Gorinchem
0183 63 68 11

Haarkoning


Wat moet je vertellen over de beste en gezelligste kapper van Gorinchem en omstreken. Moet je zeggen dat die kapper al vanaf 1994 in het centrum van Gorinchem zit of dat je er moet zijn voor een deskundig advies over je haarkleur en kapsel, dat het de eerste kapsalon is waar je online kan afspreken in Gorinchem? En dat er altijd een gezellige en ongedwongen sfeer hangt waarbij je je gelijk op je gemak voelt. Je wist natuurlijk allang dat het over Haarkoning gaat. Als je dit nog niet ontdekt hebt maak dan snel een afspraak online of bel ons even om een afspraak te maken en ervaar zelf waarom Haarkoning voor jou ook de juiste kapper is. Tot snel!

Haarkoning op Pinterest