Wifi voor klanten van Haarkoning

Wifi in de kapsalon bij HaarkoningWifi in de kapsalon

Op steeds meer plaatsen kun je connectie maken met wifi en ook bij Haarkoning kun je met je smartphone als klant inloggen op het draadloos netwerk van de kapsalon.

Op de leestafel is een display te vinden waar het wachtwoord opstaat zodat wachtende klanten niet meer via hun abonnement hoeven te  internetten maar via het snelle wifi netwerk van Haarkoning.

No Responses to “Wifi voor klanten van Haarkoning”

  1. Rens Zegt:

    … mooie nieuwe site ! Ga zo door 😉 Gr Rens

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Click to open a larger map

Haarkoning

Haarstraat 21
4201 JA Gorinchem
0183 63 68 11

Haarkoning


Wat moet je vertellen over de beste en gezelligste kapper van Gorinchem en omstreken. Moet je zeggen dat die kapper al vanaf 1994 in het centrum van Gorinchem zit of dat je er moet zijn voor een deskundig advies over je haarkleur en kapsel, dat het de eerste kapsalon is waar je online kan afspreken in Gorinchem? En dat er altijd een gezellige en ongedwongen sfeer hangt waarbij je je gelijk op je gemak voelt. Je wist natuurlijk allang dat het over Haarkoning gaat. Als je dit nog niet ontdekt hebt maak dan snel een afspraak online of bel ons even om een afspraak te maken en ervaar zelf waarom Haarkoning voor jou ook de juiste kapper is. Tot snel!

Haarkoning op Pinterest