Online afspraak maken bij Haarkoning

Online afspraak maken bij Haarkoning | Kapper in GorinchemHet is zover, bij jouw kapper kun je nu ook zelf je afspraak online plannen.

Het klinkt je vast bekend in de oren, na een lange dag hard werken kom je thuis en denk je: “ben ik toch alweer vergeten om Haarkoning te bellen”.
Vanaf nu kun je op elk tijdstip, ook als de kapsalon gesloten is, een afspraak maken bij Haarkoning in Gorinchem, gewoon achter je eigen computer.

Online afspraak

Klik op de button “online afspreken” bovenaan de pagina of klik hier.
Je kunt aangeven welke behandeling je wilt en of je voorkeur hebt voor een specifieke kapper of kapster.
Mocht je er niet uitkomen dan kun je ons natuurlijk altijd nog bellen op het vertrouwde telefoonnummer: 0183-636811.

No Responses to “Online afspraak maken bij Haarkoning”

  1. Erica Zegt:

    Fantastisch, die online afspraak! Binnen een minuut gebeurd op de tijd dat het mij uitkomt. Ik ben fan!

Click to open a larger map

Haarkoning

Haarstraat 21
4201 JA Gorinchem
0183 63 68 11

Haarkoning


Wat moet je vertellen over de beste en gezelligste kapper van Gorinchem en omstreken. Moet je zeggen dat die kapper al vanaf 1994 in het centrum van Gorinchem zit of dat je er moet zijn voor een deskundig advies over je haarkleur en kapsel, dat het de eerste kapsalon is waar je online kan afspreken in Gorinchem? En dat er altijd een gezellige en ongedwongen sfeer hangt waarbij je je gelijk op je gemak voelt. Je wist natuurlijk allang dat het over Haarkoning gaat. Als je dit nog niet ontdekt hebt maak dan snel een afspraak online of bel ons even om een afspraak te maken en ervaar zelf waarom Haarkoning voor jou ook de juiste kapper is. Tot snel!

Haarkoning op Pinterest