Online afspreken groot succes

online afspreken bij Haarkoning groot succes | Haarkoning | kapper in GorinchemEr word inmiddels op grote schaal gebruik gemaakt van het online afspraak systeem van Haarkoning. Afgelopen week heeft maar liefst 48% van de klanten de afspraak online gemaakt.
Online afspreken is zo handig, merken veel klanten op, zo kan je zelf je afspraak inplannen en je krijgt keurig een bevestiging via de mail.
Bij deze mail zit ook een bestandje wat je kan opslaan zodat de afspraak ook in je digitale agenda komt te staan.

Heb je het nog niet geprobeerd? maak dan ook een een afspraak  online via de button boven aan de pagina of klik hier.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Click to open a larger map

Haarkoning

Haarstraat 21
4201 JA Gorinchem
0183 63 68 11

Haarkoning


Wat moet je vertellen over de beste en gezelligste kapper van Gorinchem en omstreken. Moet je zeggen dat die kapper al vanaf 1994 in het centrum van Gorinchem zit of dat je er moet zijn voor een deskundig advies over je haarkleur en kapsel, dat het de eerste kapsalon is waar je online kan afspreken in Gorinchem? En dat er altijd een gezellige en ongedwongen sfeer hangt waarbij je je gelijk op je gemak voelt. Je wist natuurlijk allang dat het over Haarkoning gaat. Als je dit nog niet ontdekt hebt maak dan snel een afspraak online of bel ons even om een afspraak te maken en ervaar zelf waarom Haarkoning voor jou ook de juiste kapper is. Tot snel!

Haarkoning op Pinterest