Reuzel pomade

Reuzel pomade | Haarkoning | Kapper en Barbier in GorinchemSinds kort hebben we bij Haarkoning in Gorinchem ook reuzel pomade in ons assortiment. De pomade is ontwikkeld door de barbiers van schorem in Rotterdam. Zij hebben met hun jarenlange ervaring een pomade ontwikkeld die voldoet aan hun hoge standaard. Reuzel is er in twee varianten, rood en groen en zit in mooie retro blikjes die qua look geïnspireerd zijn op oude blikjes pomade.

Reuzel pomade varianten

De groene reuzel pomade is een pomade op oliebasis, is geschikt om stevige kapsels te maken maar word niet hard. De rode reuzel pomade is er één op waterbasis, zorgt voor een mooie glans en is makkelijk uit te wassen.

een blikje Reuzel heb je al voor €13,95

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Click to open a larger map

Haarkoning

Haarstraat 21
4201 JA Gorinchem
0183 63 68 11

Haarkoning


Wat moet je vertellen over de beste en gezelligste kapper van Gorinchem en omstreken. Moet je zeggen dat die kapper al vanaf 1994 in het centrum van Gorinchem zit of dat je er moet zijn voor een deskundig advies over je haarkleur en kapsel, dat het de eerste kapsalon is waar je online kan afspreken in Gorinchem? En dat er altijd een gezellige en ongedwongen sfeer hangt waarbij je je gelijk op je gemak voelt. Je wist natuurlijk allang dat het over Haarkoning gaat. Als je dit nog niet ontdekt hebt maak dan snel een afspraak online of bel ons even om een afspraak te maken en ervaar zelf waarom Haarkoning voor jou ook de juiste kapper is. Tot snel!

Haarkoning op Pinterest