Reuzel pomade

Reuzel

Reuzel Green | Haarkoning | Kapper en Barbier in GorinchemSinds kort is bij Haarkoning in Gorinchem ook de beroemde pomade van de mannen van schorem te koop. Deze Rotterdamse barbiers hebben, met een jarenlange ervaring in de barbierswereld, een pomade ontwikkeld die waardig genoeg is volgens hun hoge standaard. De naam verwijst naar de historie van de pomade, vroeger werden pomades gemaakt van dierlijke vetten en werd door middel van appels een aangenamere geur toegevoegd, vandaar de naam pomade (verwijzend naar de appel (pomme))

Groen en rood

Reuzel Red | Haarkoning | Kapper en Barbier in GorinchemReuzel is verkrijgbaar in twee varianten: Groen en Rood. Rood – in water oplosbaar hoogglans – is een veelzijdig product op waterbasis  dat jou de gewenste sterkte en glans laat bepalen en is makkelijk uit te wassen. Groen – vet medium hold – is een veelzijdige wax en is een product op oliebasis.

 

[woothemes_features limit=”10″ size=”80″ per_row=”6″]

 

 

 

Click to open a larger map

Haarkoning

Haarstraat 21
4201 JA Gorinchem
0183 63 68 11

Haarkoning


Wat moet je vertellen over de beste en gezelligste kapper van Gorinchem en omstreken. Moet je zeggen dat die kapper al vanaf 1994 in het centrum van Gorinchem zit of dat je er moet zijn voor een deskundig advies over je haarkleur en kapsel, dat het de eerste kapsalon is waar je online kan afspreken in Gorinchem? En dat er altijd een gezellige en ongedwongen sfeer hangt waarbij je je gelijk op je gemak voelt. Je wist natuurlijk allang dat het over Haarkoning gaat. Als je dit nog niet ontdekt hebt maak dan snel een afspraak online of bel ons even om een afspraak te maken en ervaar zelf waarom Haarkoning voor jou ook de juiste kapper is. Tot snel!

Haarkoning op Pinterest