Test scheerproducten

Testhut | Haarkoning | Kapper in GorinchemOnze Facebook vrienden hebben natuurlijk al wat foto’s voorbij zien komen maar een paar weken geleden hebben de mannen van testhut bij ons in de salon opnames gemaakt voor de website van Testhut.

TestHut.nl is de online verzamelplaats voor producttesten, zij testen allerlei producten, eerlijk en onafhankelijk.

Test

Deze test had het doel om uit te vinden hoe de nieuwe huidverzorgingslijn voor de gevoelige huid, Nivea Men Sensitive, aanvoelt. Voor deze specifiek test werd de hulp ingeschakeld van William om op authentieke wijze Sanne van het testteam te ontdoen van zijn hoofd-en baardhaar. De uitgebreide test is natuurlijk te vinden op de site van Testhut.

Hieronder vind je de video die bij de test hoort.

Comments are closed.

Click to open a larger map

Haarkoning

Haarstraat 21
4201 JA Gorinchem
0183 63 68 11

Haarkoning


Wat moet je vertellen over de beste en gezelligste kapper van Gorinchem en omstreken. Moet je zeggen dat die kapper al vanaf 1994 in het centrum van Gorinchem zit of dat je er moet zijn voor een deskundig advies over je haarkleur en kapsel, dat het de eerste kapsalon is waar je online kan afspreken in Gorinchem? En dat er altijd een gezellige en ongedwongen sfeer hangt waarbij je je gelijk op je gemak voelt. Je wist natuurlijk allang dat het over Haarkoning gaat. Als je dit nog niet ontdekt hebt maak dan snel een afspraak online of bel ons even om een afspraak te maken en ervaar zelf waarom Haarkoning voor jou ook de juiste kapper is. Tot snel!

Haarkoning op Pinterest