vacture voor kapper/kapster

vacature voor kapper/kapster - Haarkoning | Kapper en barbier in Gorinchem

Omdat we het lekker druk hebben willen we graag uitbreiden. We hebben dus een vacature voor kapper/kapster voor ongeveer 20 uur in de week.
Ben jij al werkzaam in het kappersvak, heb je alle benodigde diploma’s, weet je van aanpakken en heb je een goed gevoel voor trends dan is deze functie misschien wel iets voor jou.

Vacature voor kapper/kapster

Wie zijn we:

Haarkoning is een kleine kapper/barbier aan de rand van het centrum van Gorinchem.
We onderscheiden ons doordat we persoonlijke aandacht voor elke klant hebben. We werken op afspraak en daarom kunnen we voor elke klant de tijd nemen.
Onze klantenkring bestaat voor 60% uit mannen en 40% uit vrouwen.

Wat zoeken we:

Als kapper bij Haarkoning is het de bedoeling dat je alle werkzaamheden die voorkomen bij Haarkoning zelfstandig kunt uitvoeren.
Dat betekent dus dat het belangrijk voor ons is dat je bijvoorbeeld ook het herenvak beheerst maar ook dames kan knippen, kleuren en stylen.
Uiteraard ben je sociaal en vind je het leuk om in een klein team te werken. Onze klanten kunnen bij jou terecht voor het beste vakkundige advies.
Je ziet zelf goed in waar je nodig bent en hebt oog voor de klanten.

Je bent beschikbaar op koopavonden en vind het geen probleem om ook op de zaterdagen te werken.

Dienstverband:

we hebben een vacature voor kapper/kapster voor ongeveer 20 uur in de week. Mocht het nodig zijn in de toekomst dan kunnen de uren uitgebreid worden.

Iets voor jou?

Denk je dat jij degene bent die wij zoeken bij Haarkoning ga dan naar ons sollicitatie formulier, vul je gegevens in en stuur je CV en sollicitatiebrief mee.

We hopen snel iets van je te horen.

Comments are closed.

Click to open a larger map

Haarkoning

Haarstraat 21
4201 JA Gorinchem
0183 63 68 11

Haarkoning

Wat moet je vertellen over de beste en gezelligste kapper van Gorinchem en omstreken.

Moet je zeggen dat die kapper al vanaf 1994 in het centrum van Gorinchem zit of dat je er moet zijn voor een deskundig advies over je haarkleur en kapsel, dat het de eerste kapsalon is waar je online kan afspreken in Gorinchem? En dat er altijd een gezellige en ongedwongen sfeer hangt waarbij je je gelijk op je gemak voelt.

Je wist natuurlijk allang dat het over Haarkoning gaat.

Als je dit nog niet ontdekt hebt maak dan snel een afspraak online of bel ons even om een afspraak te maken en ervaar zelf waarom Haarkoning voor jou ook de juiste kapper is.

Tot snel!

Haarkoning op Pinterest