Verkeershinder in de Haarstraat

Door werkzaamheden die begin januari starten zal Haarkoning de komende tijd wat lastiger bereikbaar zijn. Het is goed om daar rekening mee te houden met verkeershinder in de Haarstraat en misschien ook met parkeren hier rekening mee te houden.

verkeershinder in de haarstraat | Haarkoning - kapper en barbier in Gorinchem

Vanaf woensdag 9 januari word er gestart met het herstraten van de Haarstraat en de Katerstraat.
Deze werkzaamheden zullen naar alle waarschijnlijkheid in april 2019 afgerond worden.

Verkeershinder in de Haarstraat

Daardoor zal er gedurende een lange periode verkeershinder in de Haarstraat zijn.
De gemeente beloofd er alles aan te doen om de winkels zo goed mogelijk bereikbaar te houden maar zegt ook dat enige overlast onvermijdelijk zal zijn.

De werkzaamheden starten ter hoogte van de Jacob Roggebroodsteeg ( de steeg schuin tegenover Haarkoning ) en zullen in drie fasen worden uitgevoerd:

  • Haarstraat (gedeelte Jacob Roggebroodsteeg – Vijfzinnenstraat)
  • Haarstraat (gedeelte Vijfzinnenstraat – Arkelstraat)
  • Katerstraat

Voor meer informatie over de verkeershinder kun je terecht bij de gemeente Gorinchem.

Comments are closed.

Click to open a larger map

Haarkoning

Haarstraat 21
4201 JA Gorinchem
0183 63 68 11

Haarkoning


Wat moet je vertellen over de beste en gezelligste kapper van Gorinchem en omstreken. Moet je zeggen dat die kapper al vanaf 1994 in het centrum van Gorinchem zit of dat je er moet zijn voor een deskundig advies over je haarkleur en kapsel, dat het de eerste kapsalon is waar je online kan afspreken in Gorinchem? En dat er altijd een gezellige en ongedwongen sfeer hangt waarbij je je gelijk op je gemak voelt. Je wist natuurlijk allang dat het over Haarkoning gaat. Als je dit nog niet ontdekt hebt maak dan snel een afspraak online of bel ons even om een afspraak te maken en ervaar zelf waarom Haarkoning voor jou ook de juiste kapper is. Tot snel!

Haarkoning op Pinterest