Zomervakantie 2016

zomervakantie 2016 | Haarkoning - Kapper en barbier in GorinchemHaarkoning, de kapper en barbier in Gorinchem gaat in de zomervakantie 2016 weer 2 weken dicht om lekker van de zomer te gaan genieten.

zomervakantie 2016

Dit jaar zijn we helemaal gesloten in week 31 en 32 dus van 1 augustus tot 15 augustus.
Stefanie is afwezig vanaf 25 juli 2016 tot 15 augustus,
Celine is er niet vanaf 1 augustus tot  24 augustus en William is afwezig van 1 augustus tot 15 augustus en is 18, 19 en 20 augustus ook nog even vrij.

Alvast afspreken

Natuurlijk is het slim om alvast een afspraak in te plannen met ons online afspraak systeem want het is voor en na onze vakantie altijd extra druk. Zo weet je in ieder geval zeker dat je de zomer goed doorkomt met je kapsel.

Laat een reactie achter

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Click to open a larger map

Haarkoning

Haarstraat 21
4201 JA Gorinchem
0183 63 68 11

Haarkoning

Wat moet je vertellen over de beste en gezelligste kapper van Gorinchem en omstreken.

Moet je zeggen dat die kapper al vanaf 1994 in het centrum van Gorinchem zit of dat je er moet zijn voor een deskundig advies over je haarkleur en kapsel, dat het de eerste kapsalon is waar je online kan afspreken in Gorinchem? En dat er altijd een gezellige en ongedwongen sfeer hangt waarbij je je gelijk op je gemak voelt.

Je wist natuurlijk allang dat het over Haarkoning gaat.

Als je dit nog niet ontdekt hebt maak dan snel een afspraak online of bel ons even om een afspraak te maken en ervaar zelf waarom Haarkoning voor jou ook de juiste kapper is.

Tot snel!

Haarkoning op Pinterest