Balayage bij Haarkoning, wat is het precies?

Geschatte leestijd: 2 minuten

Balayage

Het woord Balayage is van Franse afkomst en komt van balaye wat weer weggeveegd betekent. En dat is ook wat er met een balayage gebeurt. De kleur wordt op het haar aangebracht in een veeg beweging. Bij deze kleurtechniek wordt er vooral in de punten van je haar gewerkt.
De kleur wordt van je uiterste punt opgebracht en daarna naar je aanzet geveegd. Op deze manier krijgt je haar een subtiele zomer look.

Creatief

Je kunt ook heel creatief denken, door het gebruik van meerdere kleuren bijvoorbeeld. Eigenlijk zijn de mogelijkheden onbeperkt

Op deze manier krijgt je haar een subtiele zomer look.

Alle seizoenen

Een balayagekleuring hoeft niet alleen in een blonde variant maar kan ook met mooie warme kleurvarianten en wat vooral heel fijn is dat je niet alleen in de zomer van een mooie balayage kan genieten maar in alle andere seizoenen.
Een praktisch weetje: Er is bijna geen uitgroei te zien als je haar verder groeit.

Verschil Balayage en Highlights?

Bij het zetten van highlights nemen we veel kleinere plukjes haar die we dichter bij je haaraanzet inkleuren met een lichtere kleur. De plukjes worden over de hele lengte van het haar ingekleurd.
Bij een balayage gaan we voor een zachte overloop, meestal wat verder van je haaraanzet vandaan.

Balayage bij Haarkoning in Gorinchem

Goed advies

Het is belangrijk dat je je goed laat adviseren en bij Haarkoning weten we daar alles van dus maak snel een afspraak bij Elène of Stèfanie.
We werken bij haarkoning met de producten van Schwarzkopf professional waarmee je de kleur mooi kunt bijhouden en verzorgen.

Haarkoning

Haarstraat 21
4201 JA Gorinchem, Zuid Holland
Telefoon: +31183636811
E-mail: info@haarkoning.nl

Woensdag09:00 - 18:00
Donderdag09:00 - 21:00
Vrijdag09:00 - 18:00
Zaterdag08:30 - 17:00