gemaakte afspraken

Geschatte leestijd: 2 minuten

Ik ben weer super blij dat we iedereen weer kunnen knippen, dat veel mensen weer een afspraak gemaakt hebben en dat Gorinchem zo langzaam aan weer begint te bruisen.

Hoe zit het met al eerder gemaakte afspraken, bijvoorbeeld voor de Corona sluiting. Kunnen die gewoon doorgaan? En afspraken die voor de verlenging of het verkorten van de verplichte sluiting gemaakt zijn.

Het is allemaal vrij verwarrend.

Alle afspraken die in de periode van de sluiting vielen zijn uiteraard komen te vervallen.

Gemaakte afspraken kunnen gewoon doorgaan

Maar alle afspraken die voor na 15 januari gemaakt zijn kunnen gewoon doorgaan. Deze zijn niet uit onze agenda gehaald en we verwachten je, als je dan een afspraak hebt gemaakt, ook gewoon bij ons bij Haarkoning

Er zijn best veel mensen die een afspraak hebben gemaakt na 15 januari maar die weer een nieuwe afspraak hebben gemaakt nadat bekend werd dat we 15 januari open gaan.

Zo zijn er veel afspraken in onze agenda terechtgekomen die waarschijnlijk dubbel zijn.

Als jij voor een later tijdstip ook een afspraak had gemaakt maar de afspraak nu vroeger hebt kunnen maken zou je ons dan een e-mail willen sturen met de datum van de afspraak die uit de agenda mag. Zo kunnen we weer ruimte creëren voor de mensen die nu misschien niet terecht kunnen omdat we al vol zitten.

Ik hoop jullie allemaal snel weer te zien.

Niet onbelangrijk! Natuurlijk gaan we er van uit dat jij houdt aan de mondkapjesplicht die door de overheid is ingesteld.

Haarkoning

Haarstraat 21
4201 JA Gorinchem, Zuid Holland
Telefoon: +31183636811
E-mail: info@haarkoning.nl

Woensdag09:00 - 18:00
Donderdag09:00 - 21:00
Vrijdag09:00 - 18:00
Zaterdag08:30 - 17:00