gratis fietsenstalling in de binnenstad

Geschatte leestijd: 2 minuten

Fiets parkeren

Veel van onze klanten komen uit Gorinchem en komen daardoor het liefst met de fiets. Maar je fiets parkeren in de binnenstad van Gorinchem kan wel eens lastig zijn.
Het liefst zet je je fiets natuurlijk binnen bij ons in de kapsalon of anders wel voor het raam zodat je hem goed in de gaten kan houden. Helaas lukt dat niet altijd omdat het bij ons druk is en iemand anders al zijn fiets er al neer gezet heeft.

Gratis fietsenstalling

Sinds kort is er in de binnenstad van Gorinchem een gratis fietsenstalling waar je jouw fiets dus kosteloos kunt parkeren. Het is zelfs mogelijk om wat bagage bij de stalling achter te laten, als dat niet handig is.


Voor elektrische fietsen is het ook mogelijk om je e-bike op te laden tijdens het stallen (wel je eigen lader meenemen).
Tijdens onze openingstijden is de gratis fietsenstalling geopend en zelfs als je graag extra vroeg bij Haarkoning voor de deur wil staan kun je al bij de fietsenstalling terecht. De openingstijden van de fietsenstalling vind je op de site van Mooi Gorinchem in het artikel over de fietsenstalling.


De stalling is voorlopig een proef van een jaar dus als iedereen die bij Haarkoning een afspraak maakt zijn fiets hier parkeert blijft de stalling wel voor altijd.
De fietsenstalling is te vinden op Kruisstraat 13 in het voormalige pand van Kreukniet (met de enorme verfpot aan de gevel) dus vlak bij Haarkoning, wat wil je nog meer?
Voor meer info kijk je op de site van Mooi Gorinchem.

Haarkoning

Haarstraat 21
4201 JA Gorinchem, Zuid Holland
Telefoon: +31183636811
E-mail: info@haarkoning.nl

Woensdag09:00 - 18:00
Donderdag09:00 - 21:00
Vrijdag09:00 - 18:00
Zaterdag08:30 - 17:00