Gratis naar de film

Geschatte leestijd: 3 minuten

Gratis naar de film

Wil jij gratis naar de film met z’n tweeën? Haarkoning geeft twee duotickets weg voor de voorpremiere van de film Kapsalon Romy.
IFFG (Internationaal Film Festival Gorinchem) heeft een sunday special op 22 september 2019 met de film “Kapsalon Romy“:

Kapsalon Romy
Maak kans om gratis naar de film Kapsalon Romy te gaan bij Haarkoning

Alzheimer

Met frisse tegenzin past oma Stine (Beppie Melissen) op haar kleindochter Romy (Vita Heijmen), omdat haar pas gescheiden dochter Margot (Noortje Herlaar) moet werken. Oma, nog steeds actief als kapster, worstelt met beginnende Alzheimer. Romy vindt het niet leuk dat ze elke dag naar de kapsalon moet, maar alles wordt anders als oma Stine haar kleindochter in vertrouwen neemt over haar toenemende verwardheid. Dan realiseert Romy zich dat oma niet alleen op haar past maar zij ook op oma. De band tussen de twee groeit terwijl oma steeds meer lijkt te veranderen: ze is liever dan anders, makkelijker, en ze vertelt over haar jeugd in Denemarken. Romy staat oma zoveel mogelijk bij in het runnen van de kapsalon maar als dat niet langer gaat trekt Romy haar eigen plan. Ze besluit oma’s grootste wens in vervulling te laten gaan.

Voorpremiere

De film gaat in de voorpremiere bij ons in Gorinchem want de officiële release datum is 2 oktober maar omdat het 21 september Wereld Alzheimer dag is wil het IFFG met deze voorstelling speciale aandacht besteden door middel van deze film.
Wij van Haarkoning verloten onder onze klanten die van 9 tot en met 21 september bij ons in de kapsalon komen twee keer twee toegangskaarten voor deze film op zondag 22 september.
Maak dus snel een afspraak voor deze periode bij Haarkoning en wie weet kan jij gratis naar de film
Wil je zeker zijn van kaarten dan kun je ze natuurlijk ook gelijk bestellen op de website van IFFG.

Programma zondag 22 september 2019

14.30 uur Van harte welkom in de foyer
14.50 uur Inleiding film
15.00 uur Start film
16.30 uur Nagesprek met professional en ervaringsdeskundige
17.00 uur Napraten in de gezellige foyer van de bioscoop
De film is voor alle leeftijden, boeiend en inspirerend voor iedereen.
Locatie van de film: Bioscoop VUE, Appeldijk 59 in Gorinchem

Haarkoning

Haarstraat 21
4201 JA Gorinchem, Zuid Holland
Telefoon: +31183636811
E-mail: info@haarkoning.nl

Woensdag09:00 - 18:00
Donderdag09:00 - 21:00
Vrijdag09:00 - 18:00
Zaterdag08:30 - 17:00