Haarkoning 30 jaar

Geschatte leestijd: 2 minuten

Haarkoning: 30 Jaar van William’s Meesterschap en Gorinchemse Gezelligheid!

Stel je voor dat het 1994 is. De Vengaboys domineren de hitlijsten, Flippo’s zijn de meest waardevolle valuta op het schoolplein en in de vesting van Gorinchem begint William zijn reis als kapperskoning op de befaamde Haarstraat 21. Ja, 1 maart is het al dertig jaar geleden dat de scharen hier begonnen te knippen en de lachspieren werden getraind.

William: Meester van de Schaar, Heerser van de Coupe

Haarkoning is niet zomaar een salon; het is het koninkrijk van William, de expert met de schaar, de barbier van de baarden en de architect van de coolste kapsels in Gorinchem en ver daarbuiten. Met zijn bekwame handen en zijn onmiskenbare charme heeft hij niet alleen de stad, maar ook onze harten veroverd.

Gorinchem: Stad van Stijl en Samenhorigheid

Ah, Gorinchem. De stad waar geschiedenis en gezelligheid samenkomen, net als de geweldige sfeer bij Haarkoning. Hier wordt niet alleen haar geknipt; hier worden verhalen verteld, vriendschappen gesmeed en regelmatig gelachen. Want laten we eerlijk zijn, wie heeft er geen lach nodig tijdens een knipbeurt?

Een Glansrijke Geschiedenis, Een Stralende Toekomst

Terwijl Haarkoning zijn dertigste kaarsje uitblaast, kijken we terug op de schitterende stijlen, de legendarische lachbuien en de onvergetelijke momenten die deze zaak heeft voortgebracht. Laten we samen toosten op nog eens 30 jaar van William’s meesterschap, de kapperskunst van Haarkoning en de onverminderde geest van Gorinchem.

Stoelverhuur voor Zelfstandige Ondernemers

Maar dat is nog niet alles! Bij Haarkoning is er ook de mogelijkheid voor zelfstandige kappers om een stoel te huren en hun eigen onderneming te runnen binnen deze bruisende gemeenschap. Want bij Haarkoning draait het niet alleen om geweldig haar, maar ook om het ondersteunen van lokale talenten en ondernemerschap. Dus waar wacht je nog op? Sluit je aan bij het team en laat je talent schitteren in het koninkrijk van Haarkoning!

Haarkoning

Haarstraat 21
4201 JA Gorinchem, Zuid Holland
Telefoon: +31183636811
E-mail: info@haarkoning.nl

Woensdag09:00 - 18:00
Donderdag09:00 - 21:00
Vrijdag09:00 - 18:00
Zaterdag08:30 - 17:00