Jytte

Geschatte leestijd: 2 minuten

Jytte

Update:

Helaas is Jytte niet meer bij ons werkzaam. Lijkt het jou nu leuk om bij Haarkoning te werken? Kijk dan eens even bij onze vacatures.

Leerling gevonden

De afgelopen maanden is het ongelofelijk druk geweest. Haarkoning is daarom hard op zoek gegaan naar nieuw personeel. Zo had Haarkoning een vacature voor stoelhuur en ook voor een leerling. Die leerling is gelukkig gevonden en ze heet Jytte!

Voorstellen

Ik wil jullie voorstellen aan Jytte. Ze komt uit Sleeuwijk. Deze jongedame is bezig met het laatste jaar van de kappersopleiding. Al bijna klaar dus. Daarom zal ze al veel behandelingen kunnen doen in de salon. Jytte werkt vanaf 1 augustus bij Haarkoning. Je kan haar tegenkomen op donderdag, vrijdag en zaterdag. 

Jytte | Haarkoning - Kapper en barbier in Gorinchem

Drukte

Hopelijk helpt de komst van Jytte tegen de aller ergste drukte. Natuurlijk is het nog steeds slim om online je afspraak in te plannen. Houd daarbij rekening dat je niet altijd op de zelfde dag en soms zelfs niet in zelfde week terecht kan. Maak je afspraak aldus op tijd. Iedereen wil Jytte namelijk in levende lijve ontmoeten. 

Stoelhuur

De vacature voor stoelhuur staat nog steeds open. Wil jij ook deel uitmaken van het team van de leukste kapper en barbier van Gorinchem? Kom dan bij Haarkoning die stoel huren of kijk voor meer informatie even op deze pagina. 

Haarkoning

Haarstraat 21
4201 JA Gorinchem, Zuid Holland
Telefoon: +31183636811
URL: https://www.haarkoning.nl/

Woensdag09:00 - 18:00
Donderdag09:00 - 21:00
Vrijdag09:00 - 18:00
Zaterdag08:30 - 17:00