Volgend jaar de kappersschool, nu al een baan!

Geschatte leestijd: 2 minuten

Update

(update van 1 april 2022)

Inmiddels is de vacature vervuld. Binnenkort kun je op de site van Haarkoning kennis maken met onze nieuwe medewerker: Maria!

Kappersschool

Eindelijk het laatste jaar van de middelbare school en volgend jaar een opleiding doen die echt bij jou past.
Misschien wil jij wel naar de kappersschool volgend jaar. Dan heb je de keuze uit verschillende vormen van onderwijs.

BBL

Eén van die vormen van de kappersschool is de BBL methode. Dit houd in dat je naast de kappersschool ook een leerplek nodig hebt waar je minimaal 24 uur in de week echt het kappers- of barbiersvak leert. Bij Haarkoning leiden we al meer dan 27 jaar mensen op in het kappersvak. Dus die ervaring die hebben we wel.

Zaterdagbaan

Ik snap dat het nog even duurt voordat je echt gaat beginnen op de kappersschool. Maar als jij het leuk vind om nu al een weekend baan te hebben en misschien in je vakanties en vrije middagen al iets te verdienen dan is er toch niets leuker dan een baan die past bij je toekomstige opleiding. Op deze manier kun je alvast kijken of dat het kappersvak wel iets voor jou is en heb je alvast een werk- leerplek voor volgend jaar want dat is een vereiste voor je nieuwe (BBL) opleiding.

Enthousiast

Bij Haarkoning zijn we op zoek naar die enthousiasteling die niet kan wachten om al in de kappers / barbierszaak te staan. Ben jij die persoon vul dan het sollicitatieformulier in. Vul hier je gegevens in, upload je CV en je motivatie en hopelijk zie ik je snel op een kennismakingsgesprek bij Haarkoning.

Ben je nu niet op zoek naar een zaterdag baan kijk dan even naar onze eventuele andere vacatures zoals de vacature voor stoelhuur.

Haarkoning

Haarstraat 21
4201 JA Gorinchem, Zuid Holland
Telefoon: +31183636811

Woensdag09:00 - 18:00
Donderdag09:00 - 21:00
Vrijdag09:00 - 18:00
Zaterdag08:30 - 17:00