Mondmaskers bij Haarkoning

Mondmaskers dragen bij Haarkoning?

1 minute

Mondmaskers

Het kabinet komt voor heel Nederland met het advies om in winkels en andere voor het publiek toegankelijke binnenruimtes een mondkapje te dragen. Dit geldt ook voor de kappers en barbiers.

Kapper én klant

In publieke binnenruimtes wordt dringend geadviseerd een neus-mondmasker te gebruiken”, zei de premier. Voor contactberoepen, waar de kappers en barbiers toe behoren, is het advies dat de kapper én de klant mondmaskers te dragen.

Om deze reden hebben wij besloten ons aan het advies te houden. Daarom voeren wij per direct het dragen van mondmaskers in. Wij dragen zelf een mondkapjetijdens je behandeling. We zouden het fijn vinden als jij dat ook zou willen doen tijdens je afspraak bij Haarkoning.

Baardbehandeling zonder mondmasker

Kom je voor een baardbehandeling dan mag je mondkapje uiteraard even afzetten. Daarna vragen we je wel om je mondkapje weer op te zetten.

Naast mondkapje protocol blijven volgen

Het advies om mondkapjes te dragen is nadrukkelijk géén vervanging van het protocol voor de kappersbranche. Het blijft belangrijk om ook het protocol te volgen waarbij de intake vragenlijst nog geldt en ook de registratieverplichting van je bezoek.

Wij hopen en vertrouwen op je begrip en zien je graag binnenkort bij Haarkoning.