Geen haarklip meer in je haar want Haarkoning is opnieuw open

Opnieuw open

Geschatte leestijd: 2 minuten

Het duurde even maar gelukkig Haarkoning mag opnieuw open.

3 maart opnieuw open

3 maart is het eindelijk zo ver na 12! weken dicht mag Haarkoning gelukkig weer open. En daar ben ik blij om en jullie ook merk ik. Je hoeft niet langer met een haarklip in je haar te lopen en kan eindelijk weer eens normaal naar de echte kapper.

Agenda snel vol

De agenda stroomde na de persconferentie van 23 februari heel snel vol. Zelfs zo snel dat de hele maand maart al vol staat. Dat is natuurlijk heel fijn maar ook vervelend als je wat later bedenkt om af te spreken.

Regels bezoek

De voorwaarden om bij Haarkoning langs te komen zijn helaas nog niet veranderd. Zo geldt onder andere nog steeds dat je een mondkapje op moet bij een afspraak bij Haarkoning en bij ziekteverschijnselen kun je helaas niet komen. Ik neem aan dat iedereen de regels wel kent inmiddels maar mocht je ze toch nog even willen bekijken dan vind je ze hier op de site.

Deze regels doe ik niet om vervelend te doen maar zijn wel nodig om opnieuw open te kunnen blijven dus ik hoop dat iedereen deze regels wil respecteren.

Gemaakte afspraken

Alle afspraken die tijdens of voor de lockdown gemaakt zijn blijven gewoon staan nu we opnieuw open zijn.

Ondernemers Gorinchem

Vergeet ook de andere ondernemers in Gorinchem niet die helaas nog niet helemaal open kunnen. Shop zoveel mogelijk lokaal en maak die afspraak of maak gebruik van click & collect koop een bliekenbon als kado. Het zou toch mooi zijn als we een bruisende binnenstad overhouden na deze ellende.