Opnieuw open

Geschatte leestijd: 2 minuten

Het duurde even maar gelukkig Haarkoning mag opnieuw open.

15 januari opnieuw open

15 januari is het eindelijk zo ver na 4! weken dicht mag Haarkoning gelukkig weer open. En daar ben ik blij om en jullie ook merk ik. Je hoeft niet langer met een haarklip in je haar te lopen en kan eindelijk weer eens normaal naar de echte kapper.

Agenda snel vol

De agenda stroomde na de persconferentie van 14 januari heel snel vol. Zelfs zo snel dat de hele maand januari en half februari al vol staat. Dat is natuurlijk heel fijn maar ook vervelend als je wat later bedenkt om af te spreken.

Doordat de agenda zo snel vol staat ben ik op zoek naar iemand die bij Haarkoning een stoel wil huren. Ken jij zo iemand of misschien ben jij zelf wel degene die dat zou willen. Kijk dan op de deze pagina om meer informatie te vinden over deze vacature of onze andere vacatures.

Regels bezoek

De voorwaarden om bij Haarkoning langs te komen zijn helaas nog niet veranderd. Zo geldt onder andere nog steeds dat je een mondkapje op moet bij een afspraak bij Haarkoning en bij ziekteverschijnselen kun je helaas niet komen. Ik neem aan dat iedereen de regels wel kent inmiddels maar mocht je ze toch nog even willen bekijken dan vind je ze hier op de site.

Deze regels doe ik niet om vervelend te doen maar zijn wel nodig om opnieuw open te kunnen blijven dus ik hoop dat iedereen deze regels wil respecteren.

Gemaakte afspraken

Alle afspraken die tijdens of voor de lockdown gemaakt zijn blijven gewoon staan nu we opnieuw open zijn.

Ondernemers Gorinchem

Vergeet ook de andere ondernemers in Gorinchem niet die helaas een lange tijd weer dicht geweest zijn. Shop zoveel mogelijk lokaal en maak die afspraak of maak gebruik van click & collect koop een bliekenbon als kado. Het zou toch mooi zijn als we een bruisende binnenstad overhouden na deze ellende.