Goedkoper naar Haarkoning - Kapper en barbier in Gorinchem

Bespaar tips


Bij Haarkoning, de kapper en barbier in Gorinchem belonen we jou graag als onze trouwe klant en dat doen we niet alleen door je iedere keer weer met een goede coupe naar huis te laten gaan, we hebben er ook voor gezorgd dat je goedkoper uit kunt zijn doordat we een aantal mogelijkheden hebben om goedkoper uit te zijn met je kapperskosten.

Goedkoper bij Haarkoning met Spaarpunten

Spaarpunten

Bij Haarkoning spaar je voor punten bij elke keer dat je afrekent en wanneer je in ons systeem staat. Met deze punten kun je sparen voor korting op je aankoopbedrag van producten.
Deze korting kan oplopen tot 7,50 euro en is geldig bij producten vanaf 16 euro.
Zo word jij als vaste klant beloond.
Geen gedoe met pasjes meenemen want die nemen vaak te veel plaats in in je portemonnaie. Ons kassa systeem onthoud voor jou je puntensaldo.
Weet je niet zeker of je bij ons in het systeem staat, vraag het ons dan gerust dan zetten we jou gegevens er in en kun je ook profiteren van deze kortingen

Goedkoper bij Haarkoning met Retourtje Kapper

Retourtje kapper

Als je bij Haarkoning in de kapsalon gelijk na je behandeling een afspraak maakt voor de volgende keer kun je korting krijgen. Zo belonen we onze regelmatig terugkerende klanten en wordt je behandeling gemiddelde goedkoper.
De korting varieert:

  • €3,00 korting – afspraak voor over 4 weken
  • €2,25 korting – afspraak voor over 5 weken
  • €1,50 korting – afspraak voor over 6 weken

Zo zorg je er gelijk voor dat je haar altijd op tijd bijgewerkt word en hoef je je geen zorgen te maken of er wel plaats is voor een afspraak op jouw favoriete tijdstip.

Goedkoper bij Haarkoning met Prepaid

Prepaid

Voor alle knipbehandelingen hebben we een prepaid systeem. Het werkt als volg: Je betaald vooruit voor 7 knipbehandelingen en krijgt een tegoed voor 8 knipbehandelingen.
Zo bespaar je de kosten van ongeveer 1 knipbeurt per jaar. Zou je graag voor een andere behandeling gebruik willen maken van dit prepaid systeem vraag het dan gerust, dan regelen we dat voor jou.
Voorwaarden is wel dat je bij ons in het kassa systeem staat zodat wij voor jou goed bij kunnen houden hoeveel tegoed je nog hebt.

* De prepaid en retourtje kapper kortingen kunnen niet in combinatie met elkaar gebruikt worden en zijn persoonsgebonden.
Vraag naar de voorwaarden bij ons in de kapsalon.