regels bezoek

Regels bezoek tijdens het coronavirus

Vanwege het coronavirus werken we volgens een strikt hygiëneprotocol. je krijgt de regels voor een bezoek aan Haarkoning per e-mail toegezonden als je bij ons een afspraak maakt.

Belangrijk:

Heb je ziekteverschijnselen zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (vanaf 38 graden) of koorts? Blijf dan thuis en maak een nieuwe afspraak.

Blijf thuis als iemand in je huis koorts heeft (vanaf 38 graden) en/of benauwdheidsklachten en maak een nieuwe afspraak.

Kom maximaal 5 minuten voor het tijdstip van de afspraak en kom alleen naar de salon.

Een minderjarig kind en mensen die door een beperking begeleiding nodig hebben, mogen naar de salon vergezeld worden door één volwassene.

We hopen dat je je aan deze regels voor een bezoek aan Haarkoning wil houden. Dit zijn voorwaarden waaraan wij ons moeten houden. Dit doen we om de gezondheid van onze klanten te waarborgen en om open te mogen blijven.

Bij ons in de kapsalon ligt een intake lijst met gezondheidsvragen. Je wordt gevraagd om deze goed door te nemen. Als je één van deze vragen met ja beantwoordt betekent dit dat we je helaas moeten vragen een nieuwe afspraak te maken.
Als je nog vragen hebt over een bezoek aan Haarkoning kun je via ons contactformulier contact met ons opnemen.

regels bezoek