Vacature leerling (BBL)

Geschatte leestijd: 3 minuten

Update!

Inmiddels is deze vacature vervuld en is het niet meer mogelijk om op deze vacature te solliciteren. Binnenkort volgt op de website van Haarkoning meer info over de nieuwe medewerker!

Vacature leerling

Haarkoning wil graag weer een leerling opleiden. Ben jij op zoek naar een leerplek om het mooiste beroep ter wereld te leren dan ben je hier op de juiste plek. Ik heb een vacature voor een leerling voor 24 uur in de week.

Wat zoekt Haarkoning in jou?

Je gaat 1 dag in de week naar school en rest leer je bij Haarkoning in de praktijk. Je bent goed met klanten en je hebt een goede positieve werkhouding. Op zaterdagen werken vind je geen probleem.De opleidingsvorm die je kiest is de beroeps begeleidende leerweg (BBL)

Wat kan Haarkoning jou leren?

Bij Haarkoning leer je alle onderdelen van het kappersvak en word je ook opgeleid tot barbier. Je werkt mee in de kapsalon. Doordat je het geleerde gelijk in de praktijk kan brengen krijg je steeds meer ervaring. Wekelijks is er een trainingsmoment waar je zelf voor een model zorgt. Hoe groter jouw inzet is hoe sneller je mee kan werken.

Haarkoning is een erkend leerbedrijf.

Toekomst

Als je klaar bent met jouw opleiding bestaat de kans om bij Haarkoning nog een jaar te blijven werken in loondienst en als alles naar volle tevredenheid verloopt is er een wellicht een kans om als zelfstandige verder te gaan bij Haarkoning door middel van stoelhuur.

Deze vacature voor leerling is niet bedoelt voor mensen die de BOL opleiding doen of willen blijven volgen. Ook is het niet de bedoeling dat je al klaar bent met de opleiding of 3e jaars leerling bent.

Examenjaar

Je mag ook solliciteren op de vacature voor leerling als je nu in het examenjaar zit en volgend jaar de kappersopleiding wil volgen. Misschien wil je nu alvast beginnen met werken op zaterdagen en misschien in de periode na je examen.

Solliciteren

Heb je interesse in deze functie dan wil je vragen contact met mij op te nemen via het sollicitatie formulier. Vul hier je gegevens in en upload jouw CV en motivatie en je hoort zo snel mogelijk iets van me terug.

Wil je bij Haarkoning komen werken maar ben je al klaar met je opleiding, dan is het misschien een idee om een stoel te huren bij Haarkoning. Hier vind je de vacature voor zelfstandige kapper / barbier.