Vacature stoelhuur kapper en/of barbier

Geschatte leestijd: 4 minuten

Vacature freelance kapper of barbier

Bij Haarkoning zoeken we een freelance kapper of barbier die voor minimaal 3 dagen zelfstandig wil werken door middel van stoelhuur.

Wat voor bedrijf is Haarkoning?

Haarkoning is een kleine maar gezellige kappers- en barbierszaak. Haarkoning is gevestigd in het mooie centrum van Gorinchem in een monumentaal pand en Haarkoning zit in een doorgaande straat waar langs de straat geparkeerd kan worden. Parkeergarages zijn ook op loopafstand te vinden.

Klantenkring

De meeste klanten zijn vaste klanten wat zorgt voor een prettige sfeer waar iedereen zich thuis voelt. De klantenkring bestaat op dit moment voor 65% uit heren en 35% uit dames.

De meest voorkomende behandeling is knippen en bij de heren het bijwerken van de baard. Verder wordt er bij de dames ook regelmatig een kleurbehandeling uitgevoerd.

bedrijfsruimte

De bedrijfsruimte is ongeveer 65 m².
Een verkoopbalie voor in de winkel, vier grote barbiers stoelen en twee wasbakken, een leestafel en een keukentje om pauze te houden en koffie, thee en dergelijke klaar te maken. 

Stoelhuur voor freelance kapper barbier | Haarkoning in Gorinchem
Stoelhuur voor freelance kapper barbier | Haarkoning in Gorinchem

Merken

Merken waar we het meest mee werken zijn:

Gedreven freelance kapper of barbier

Ben jij niet bang om je handen uit de mouwen te steken. Wil jij als gedreven en enthousiaste kapper / barbier graag voor jezelf beginnen maar vind je het lastig om alleen in een bedrijfspand aan de slag te gaan dan is stoelhuur bij Haarkoning voor jou misschien een optie. 

Heb je bijvoorbeeld al een eigen klantenkring doordat je als ambulante kapper gewerkt hebt dan is dit een ideale manier om een volgende stap te zetten. Misschien heb je al voor jezelf gewerkt en wil je nu met collega’s werken of minder uren werken waardoor een eigen bedrijfspand te duur wordt.

En spreekt de sfeer van Haarkoning jou aan en wil je ook onderdeel uitmaken van dit concept.

Ik ben op zoek naar iemand die minimaal 4 jaar ervaring heeft in het kappersvak en die minimaal 3 dagen in de week freelance aan de slag wil.
Je bent als freelance kapper / barbier zelfstandig ondernemer dus sta je ingeschreven bij de KVK.

Wat heeft Haarkoning te bieden

Ik bied je een mooi stoelhuur concept waarbij je een ruime omzet kunt maken. Haarkoning geniet grote naamsbekendheid in de hele regio van Gorinchem.
De ruimte is helemaal ingericht. Je krijgt als freelance kapper / barbier een eigen werkwagen met basis gereedschappen, je hoeft in principe bijna alleen maar je schaar mee te nemen. 

Haarkoning werkt met salonautomatisering met online afspraak systeem.
De website van Haarkoning is bijzonder makkelijk te vinden via google, dus klanten weten jou ook te vinden.
Je mag zelf je werktijden bepalen.
Meer omzet maken betekent meer verdienen.
Doordat je met andere specialisten werkt word je ook geïnspireerd. 
Je hebt geen ingewikkelde administratieve taken maar je bent toch zelfstandige kapper / barbier.

Contact opnemen

Ben jij die freelance kapper of barbier en spreekt het idee van stoelhuur jou wel aan en wil je meer informatie dan kun je op deze pagina meer te weten komen of neem contact met mij op via de onderstaande button.

Haarkoning

Haarkoning - kapper en barbier in Gorinchem
Haarstraat 21
4201 JA Gorinchem, Zuid Holland
Telefoon: +31183636811
URL: https://www.haarkoning.nl/

Woensdag09:00 - 18:00
Donderdag09:00 - 21:00
Vrijdag09:00 - 18:00
Zaterdag08:30 - 17:00