vakantie planning

Geschatte leestijd: 2 minutes

Vakantie planning

Het is al weer een tijd lekker weer. Iedereen heeft al gedacht aan zijn of haar vakantie planning. Daarom is het handig om ook rekening te houden met de vakantie van Haarkoning zodat jij met goed haar op vakantie kan.

Haarkoning is dit jaar twee weken gesloten. Vanaf 8 augustus tot en met 21 augustus!

Drukke tijd

Elk jaar is het weer druk rond de zomervakantie. dus houd rekening met de vakantie planning van Haarkoning. Zeker nu het nog steeds erg druk is wil je er voor zorgen dat jouw plekje gereserveerd is deze zomer. Wil je voordat de scholen weer beginnen je haar nog netjes hebben zodat je goed voor de dag kan komen. Of wil je juist voor die welverdiende vakantie nog even je haar laten doen? Maak dan alvast een afspraak online via het online afspraaksysteem.

Helemaal fris

Houd dus goed rekening met de vakantie planning. Haarkoning is dit jaar twee weken gesloten. Vanaf 8 augustus tot en met 21 augustus. Dat is dus week 32 en 33. Op woensdag 25 augustus is de eerst mogelijke dag om weer af te spreken. Als we weer open zijn ben ik weer helemaal fris en opgeladen om iedereen in Gorinchem en omstreken weer van fantastische kapsels te voorzien. Dus maak snel die afspraak online!

Woensdag9:00 AM - 6:00 PM
Donderdag9:00 AM - 9:00 PM
Vrijdag9:00 AM - 6:00 PM
Zaterdag8:30 AM - 5:00 PM